Mobilhome
Mobilhome
Chalets Hout
Bungalow
Caravan
  • Brigitte en Jean-Michel eindigde het seizoen23/09/2017et danken u voor uw loyaliteit

Welkom op de Camping de l'Ill ***, een groene ruimte in het hartje van de stad, geopend van 01/04 tot 23/09. Onze website is vertaald naar het Nederlands voor het gemak, maar we excuses voor het niet jouw taal spreken. We hebben de moeite om uw website te vertalen in uw taal, maar het is niet ESRT gesproken bij de receptie van de camping.

De Camping de l'Ill*** is een park van 5,5 ha. met 193 staanplaatsen van meer dan 100 m2. Het is een zeer boomrijk gebied (+ dan 200 bomen) dat gelegen is op minder dan 1,5 km van het centrum van Mulhouse, in een sportvlakte van 35 ha. De camping wordt aan één zijde begrensd door de rivier l'Ill, en aan de andere zijde door het Rhone-Rijnkanaal.

Verhuurmogelijkheden: mobilhomes, chalets hout.Op de camping is een staanplaats voor kampeerauto's voorzien. De directie zal u met plezier ontvangen op de Camping de l'Ill, in deze mooie Elzasstreek.
 
Wij zijn gevoelig voor het milieu en energiebesparing. We oefenen selectief sorteren.

 
 
camping de l'ill alsace version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole
version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole
version Française version Anglaise Version Allemande Version Italienne version Hollandaise version Espagnole
U bent de e bezoeker